Concurs de caiac canoe intre Romania si Japonia

vineri, 29 aprilie 2011
Primul an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau 1 carmaci si 8 membrii care vasleau. Romania avea 8 carmaci si unul care vaslea. Dupa infrangerea usturatoare Romania angajeaza o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru lipsa de performanta.

Al doilea an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau un carmaci si 8 vaslasi. Romania avea 4 carmaci, 4 vice-carmaci si un vaslas. Dupa dureroasa infrangere, echipa Romaniei angajeaza o firma de consultanta in management pentru a reproiecta sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru incompetenta.

Al treilea an: Japonia castiga din nou la o distanta mare. Japonezii aveau, la fel, un carmaci si 8 vaslasi. Romanii aveau un carmaci, 2 vice-carmaci, 4 supervisori si 2 vaslasi. Dupa a treia infrangere consecutiva, au angajat o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Au concediat vaslasii pentru incompetenta si au decis sa construiasca alta barca.

0 comentarii: